Stuur e-mail mail_outline Harrie Ligtvoet fotografie 

Harrie Ligtvoet fotografie

Harrie Ligtvoet fotografie

In Doetinchem waren wij uit ons jasje gegroeid. Op zoek naar grotere werk- woonruimte zijn wij in in 2007 in het naburige Sinderen uitgekomen. Daar hebben wij ruime kantoor- en studioruimte gerealiseerd.

Keurhorsterweg 16
7065 BS Sinderen
Telefoon: (0315) 65 65 57
harrie@foto.je

Harrie Ligtvoet voltooide de opleiding vakfotografie aan de fotovakschool in Apeldoorn. Als allround freelancer zorgt Harrie voor het fotowerk in tijdschriften, nieuwsbrieven en voor reclame-uitingen zoals folders, brochures en websites.

"Bij dit soort werk moet een foto prikkelen. Het is vaak de eerste stap in de communicatie. Het is mijn taak 'de lezer' de tekst in te trekken om zo te helpen de boodschap over te brengen. Ik probeer daarom altijd verrassend te zijn met mijn beelden."

Daarnaast maakt Harrie portretten en trouwreportages.

"Voor een standaard trouwalbum moet je niet bij mij zijn. Ik vind ze vaak zo inwisselbaar. Trouwen, dat doe je niet zo vaak. Waarom zou je dan geen uniek album willen? Ik bewerk de beelden ingrijpend. Ik combineer ze, kleur ze. En het geheel componeer ik tot een spetterend album waarvan je geen tweede zult vinden. Alleen zó vind ik het leuk en uitdagend om te doen. Erg bewerkelijk en daardoor niet goedkoop, maar wel exclusief!"

Op alle transacties van Harrie Ligtvoet fotografie zijn Algemene Voorwaarden van de Fotografen Federatie van de toepassing. Download de Algemene_Voorwaarden.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston